Professioneel
Gecertificeerd
Ultiem ontspannen
Effectieve behandelingen

Massages

BeauLin Beauty richt zich vooral op gezichtsmassages. Deze ontspanningsmassages worden gegeven in de uitgebreide gezichtsbehandelingen. Voor een intensieve massage voor het gezicht met als doel de huid meer te activeren en de huidfuncties te verbeteren, kunt u kiezen voor de bindweefselmassage voor het gezicht.

​De massages worden aangeboden in de verschillende tijdframes. Bij elke behandeling wordt het gezicht kort gereinigd en ter afsluiting wordt een masker aangebracht welke afgestemd is op het huidtype. Decolleté, nek en schouders worden ook meegenomen in de massage voor de ultieme ontspanning.

Wilt u meer resultaat uit de bindweefselmassage halen, dan adviseren wij om een kuur te boeken van meerdere behandelingen in een korter tijdsbestek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ontspanning maakt ook onderdeel uit van de gezondheid en het is daarom belangrijk om af en toe tijd voor uzelf te nemen. Een massage is goed geschikt om uw hoofd even helemaal leeg te maken en heerlijk te genieten.

​Bent u toe aan een overheerlijke massage en wilt u even helemaal tot rust komen? Kijk dan verder bij tarieven/boekingen of neem contact op met BeauLin Beauty Den Haag.

Onze behandelingen

Bekijk onze behandelingen

BeauLin Beauty biedt speciale zorg voor uw gezicht, voor een…

Lees meer

Voelt u stijf aan en wilt u graag weer losjes…

Lees meer

U gebruikt uw handen elke dag, daarom is het belangrijk…

Lees meer

U loopt elke dag op uw voeten en daarom is…

Lees meer

Door middel van harsen kunnen haren op veel plekken in…

Lees meer

BeauLin Beauty biedt ook behandelingen gericht op uw schoonheid.

Lees meer

​Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging…

Lees meer

De ultrasoon behandelmethodes zijn te integreren in diverse behandelingen.

Lees meer