Professioneel
Gecertificeerd
Ultiem ontspannen
Effectieve behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Het is belangrijk om uw gezichtshuid regelmatig goed te verzorgen. Vaak is alleen wassen niet genoeg. Daarom biedt BeauLin Beauty in Den Haag speciale zorg voor uw gezicht, voor een gezonde huid en daarbij een ontspannend moment. Heeft u een cadeaukaart? Lees hier dan meer over de voorwaarden.

Huidanalyse

Tijdens een huidanalyse wordt het huidtype bepaald en eventuele problemen omtrent de huid besproken. Aan de hand van de uitkomst wordt met de klant een plan opgesteld hoe de huid het beste behandeld kan worden in de salon en er wordt een advies voor thuis gegeven.
De huidanalyse kost €25,00​
De prijs van de huidanalyse wordt in mindering gebracht op het bedrag van de behandeling die daarna wordt geboekt.

Gezichtsbehandeling Quick Treatment 

Een korte behandeling volledig gefocust op de reiniging van uw gezicht. Reiniging van verstopte poriën etc.

Duur: 35 minuten

Gezichtsbehandeling Relax Treatment 

Een completere behandeling gefocust op zowel de gezondheid van de huid als een heerlijk relax momentje. De behandeling bevat reiniging, epileren, scrub, masker en dag verzorging.

Duur: 60 minuten

Gezichtsbehandeling Super Relax Treatment 

​Dé ultieme gezichtsbehandeling om u op-en-top te laten voelen.  Zeer vergelijkbaar met de reguliere relax treatment maar dan extra lang en inclusief gezichtsmassage. Dit zorgt voor een meer comfortabele en effectievere behandeling waarbij u even helemaal uw hoofd leeg kunt maken.

Duur: 90 minuten

Gezichtsbehandeling Bio-Peeling 

De Bio-peeling behandeling is gespecialiseerd in het behandelen van huid problemen en heeft een zeer preventieve werking. Bijvoorbeeld zeer geschikt bij Acne, een vette huid, overmatige pigmentatie, littekens, grove poriën, couperose of huidveroudering. Voor de Peeling behandeling wordt Neoderma gebruikt, een combinatie van algen, natuurlijke plantaardige ingrediënten en essentiële oliën. De puur natuurlijke producten garanderen een gezonde huid. De peeling is in combinatie met reinigen, epileren, masker en dag verzorging.

Duur: 60 minuten

Gezichtsbehandeling Bio-Lifting 

Bio-lifting focust zich volledig op het creëren van een strakkere en beter gevormde gezichtshuid. De behandeling is comfortabel en verstevigt de huid. Het puur natuurlijke bio-lifting masker van Neoderma wordt gebruikt in combinatie met reinigen, epileren, scrub en een stoombad.

Duur: 60-90 minuten

Combinatie bio-peeling en bio-lifting 

Bio-Peeling en Bio-Lifting gecombineerd voor een unieke en speciale ervaring en uiteraard een perfect resultaat. Deze behandeling is erg intens en biedt optimale effectiviteit.

Duur: 120-150 minuten

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. Na een behandeling met microdermabrasie is de huid direct in staat om collageen aan te maken, voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen versneld af te voeren. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling.

Duur: 60 minuten  

Skeyndor Derma Peel Pro

Peeling op basis van zuren voor de verdikte en rijpere huid, die behoefte heeft aan vernieuwing.

Duur: 75 minuten

Overige

Naast alle behandelingen is het ook mogelijk om alleen couperose of steelwratjes te laten behandelen bij BeauLin Beauty. Wilt u graag meer informatie over deze behandelingen? Lees hier meer

Eye Contour & Eyelashes Professional Treatment

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. Een geconcentreerde professionele formule, op basis van plantaardige extracten, die de huid van verslapte oogleden lift en die donkere verkleuringen en vochtophopingen rond de contouren van de ogen vermindert. De oogopslag is fris en jeugdig en de huidstructuur is verjongt en gelift. Deze behandeling is te combineren met alle gezichtsbehandelingen, maar kan ook los worden uitgevoerd. Eventueel in een kuur voor een optimaal resultaat! De kalmerende en ontspannende behandeling voorziet de huid van een hoge dosis vocht. De huid is gehydrateerd en lijntjes en rimpels zijn opgevuld. De vochtreserves zijn aangevuld en de huid heeft een gezonde en rustige uitstraling. De speciale oogmassage geeft tevens een moment van ontspanning.

Duur: 45 minuten

Bindweefselmassage

Behandeling 1

45 minuten €55,00/ kuur 5x €230,00/ kuur 10x €440,00
Reiniging, bindweefselmassage gelaat, masker afgestemd op huidtype.
Speciaal masker apart bij te boeken voor €12,50

Behandeling 2

60 minuten €75,00/ kuur 5x €310,00/ kuur 10x €600,00
Reiniging, bindweefselmassage gelaat en décolleté, masker afgestemd op huidtype. Speciaal masker apart bij te boeken voor €12,50

75 minuten €95,00/ kuur 5x €400,00/ kuur 10x €750,00
Reiniging, bindweefselmassage gelaat en décolleté en rug, masker afgestemd op huidtype. Speciaal masker apart bij te boeken voor €12,50

Onze behandelingen

Bekijk onze behandelingen

BeauLin Beauty biedt speciale zorg voor uw gezicht, voor een…

Lees meer

Voelt u stijf aan en wilt u graag weer losjes…

Lees meer

U gebruikt uw handen elke dag, daarom is het belangrijk…

Lees meer

U loopt elke dag op uw voeten en daarom is…

Lees meer

Door middel van harsen kunnen haren op veel plekken in…

Lees meer

BeauLin Beauty biedt ook behandelingen gericht op uw schoonheid.

Lees meer

​Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging…

Lees meer

De ultrasoon behandelmethodes zijn te integreren in diverse behandelingen.

Lees meer