Professioneel
Gecertificeerd
Ultiem ontspannen
Effectieve behandelingen

Skeyndor

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen zoals:

ProBiome Peel

60 minuten € 85,- / Met 7 daagse Post-Peel Kit € 105,- 

De enige professionele lijn peelings die je huid regenereert en verzorgt. Een innovatieve multibiotische behandeling die het microbioom en de balans van de huid herstelt. Er is een peeling voor elk huidtype. De Skeyndor professional voert een diagnose uit om de behandeling te kiezen die het beste bij je behoeften en huidtype past.

Post-Peel ProBiome Kit: Regenereer en herstel je huid in de dagen na de peeling met de kracht van de 7-daagse herstellende behandeling.

Derma Peel Pro Timeless Peel

60 minuten € 75,-
Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid. De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger.

Corrective Professional Treatment

75 minuten – € 85,-
Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

Global Lift Professional Treatment

75 minuten € 85,-
Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Power Retinol Treatment

60 minuten – € 75,-
Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar.

Power C+ Brightening anti-oxidant Treatment

60 minuten – € 70,-
Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Clear Balance Treatment

60 minuten – € 65,-
Bestrijdt de hoofdoorzaken van de vette en/of onzuivere huid: onzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. Met de Clear Balance Treatment wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Brengt de huid in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar. De uitstraling is kalm, schoon en mat.

Hyaluronic Moisturizing Treatment

60 minuten – € 78,-
Herstellende en weerstand versterkende behandeling bij een vochtarme huid. Door de vochtbalans te optimaliseren en de huidfuncties te herstellen krijgt de huid haar natuurlijke weerstand weer terug. Het direct herstellende effect maakt de huid weer soepel en comfortabel.

 

Hyaluronic Eye contour & Eyelashes Professional Treatment

45 minuten- € 45,-
Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. Een geconcentreerde professionele formule, op basis van plantaardige extracten, die de huid van verslapte oogleden lift en die donkere verkleuringen en vochtophopingen rond de contouren van de ogen vermindert. De oogopslag is fris en jeugdig en de huidstructuur is verjongt en gelift. Deze behandeling is te combineren met alle gezichtsbehandelingen, maar kan ook los worden uitgevoerd. Eventueel in een kuur voor een optimaal resultaat! De kalmerende en ontspannende behandeling voorziet de huid van een hoge dosis vocht. De huid is gehydrateerd en lijntjes en rimpels zijn opgevuld. De vochtreserves zijn aangevuld en de huid heeft een gezonde en rustige uitstraling. De speciale oogmassage geeft tevens een moment van ontspanning.

Onze behandelingen

Bekijk onze behandelingen

BeauLin Beauty biedt speciale zorg voor uw gezicht, voor een…

Lees meer

Voelt u stijf aan en wilt u graag weer losjes…

Lees meer

U gebruikt uw handen elke dag, daarom is het belangrijk…

Lees meer

U loopt elke dag op uw voeten en daarom is…

Lees meer

Door middel van harsen kunnen haren op veel plekken in…

Lees meer

BeauLin Beauty biedt ook behandelingen gericht op uw schoonheid.

Lees meer

​Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging…

Lees meer

De ultrasoon behandelmethodes zijn te integreren in diverse behandelingen.

Lees meer