Professioneel
Gecertificeerd
Ultiem ontspannen
Effectieve behandelingen

LykkegaardLogo
Lykkegaard is gebaseerd op een overtuiging dat iedereen het recht heeft om zich gezond en zelfverzekerd te voelen in zijn eigen huid. Het doel is schonere en veiligere gecertificeerde producten te maken met natuurlijke en biologische ingrediënten voor vrouwen van alle leeftijden. Ons merk volgt zeer strenge normen op het gebied van ingrediënten, kwaliteit en duurzaamheid om het vertrouwen van onze klanten te garanderen.
Voor ons betekent een duurzaam, gelukkig leven het zorgen voor andere mensen, dieren en de natuur zodat niemand hoeft te lijden omwille van een gezonde en mooie huid.

De naam Lykkegaard is gekozen omdat de oprichtster een beetje huidgeluk wil brengen in het dagelijks leven van iedereen. De merknaam is hetzelfde als haar familienaam en bevat het Deense woord Lykke wat zich vertaalt in blijdschap, geluk en voorspoedigheid. Gaard betekent tuin, een wisselwerking tussen natuur en schoonheid; natuur geeft aan ons en wij geven weer terug.

Missie
Iedereen inspireren die gezonder en gelukkiger wil leven door een natuurlijke, luxueuze huidverzorging aan te bieden. Onze ultieme motivatie is om consumenten te informeren over het belang van schone huidverzorging en zo hun vertrouwen in het gebruik van duurzame en biologische verzorgingsproducten te stimuleren.

Visie
Wij zien een toekomst waarin ieder mens toegang heeft tot schone, duurzame verzorgingsproducten, omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op een gezond en zelfverzekerd gevoel voor zijn eigen huid. Een duurzaam en gelukkig leven betekent voor ons de zorg voor andere mensen, dieren en de natuur, zodat niemand hoeft te lijden voor een gezonde en mooie huid.

There is beauty in giving back
Wij zien de natuur als onze ware bron voor het creëren van pure
huidverzorgingsproducten. Daarom willen we de natuur op een duurzame en respectvolle manier behandelen. We willen niet alleen de natuur gebruiken, maar ook de wederkerigheid in ogenschouw nemen. Want er zit schoonheid in het teruggeven!
Niet alleen de verpakkingen van onze producten zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan, maar voor elk product dat u koopt, wordt er een boom geplant! Door te zorgen voor onze oceanen en OneTreePlanted.org te ondersteunen, nemen we onze verantwoordelijkheid in het behoud van de natuur en het leveren van onze bijdrage aan een groenere toekomst.
Anti-PollutionCream
Taking care of our oceans
Wij willen bijdragen aan schonere oceanen wereldwijd. Onze woonplaats, Aarhus in Denemarken, ligt direct aan de Oostzee. We hebben het gevoel dat het hebben van een oceaan voor onze deur onze kwaliteit van leven verhoogt. Tegelijkertijd begrijpen we dat dit privilege gepaard gaat met de verantwoordelijkheid om onze oceanen te beschermen en in stand te houden. Verontreinigde oceanen, vooral plastics bedreigen onze ecosystemen en gezondheid. De flessen en tubes zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. Met dit initiatief willen we ervoor zorgen dat we plastic uit de oceanen halen en tegelijkertijd vermijden om ze te voeden met onze gebruikte flessen en tubes door ze ook recyclebaar te maken.

Danish roots
We erkennen dat onze Deense wortels een enorme invloed hebben op wat we doen. Denemarken wordt beschouwd als het meest biologische en een van de meest duurzame landen ter wereld. Wij zijn van mening dat hoge normen met betrekking tot
de ingrediënten die zijn toegestaan, deel moeten uitmaken van elk consumentenproduct. Dit is de enige manier waarop we duurzame producten kunnen creëren en aanbieden.
En tot slot, ons niet zozeer geheime ingrediënt: geluk! Denen zijn het gelukkigste volk en door alleen veilige, natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten toe te voegen, willen we onze producten laten baden in het geluk dat we in ons dragen
en het doorgeven aan onze consumenten.

Certificaten
Om de beste keuze te kunnen maken met betrekking tot uw
huidverzorgingsproducten zijn betrouwbare en onafhankelijke certificeringen noodzakelijk voor de herkenbaarheid van hoogwaardige producten. Drie van de strengste certificeringen wereldwijd onderschrijven onze producten. We hebben zeer hoge ambities en de certificeringen dienen als officieel bewijs dat we voldoen aan de hoogste normen in de industrie.
Vegan Society
Schepper van het woord “veganistisch” en de meest betrouwbare internationale veganistische standaard sinds 1944.
– Kwaliteit en ethische producten
– Internationale standaard voor authentieke veganistische producten
– Geen dierproeven
– Geen dierlijk product, bijproduct of derivaat
– Steun aan de strijd voor dierenwelzijn
Vegan
Nordic Swan Ecolabel
De zwaarste en meest erkende milieucertificering ter wereld sinds 1989
– Bewijs van de inspanningen van een bedrijf om de impact van een product op het milieu te verminderen
– Beoordeling van de duurzaamheid van de levenscyclus van een product
– Bevordering van een circulaire economie
– Laat zien dat de producten voldoen aan zowel milieu- als gezondheidseisen
– Geen microplastics en geen vermoedelijke hormoonontregelaars in de producten
EcoNordic
Asthma Allergy Denmark
De meest gerespecteerde productbeoordeling voor allergenen wereldwijd sinds 1971
– Kritische beoordeling van het recept van een product
– Ter voorkoming van huidallergieën en huidgevoeligheid
– Voor een weloverwogen aankoop als u een huidallergie heeft
– Om allergenen in producten te vermijden
– Geschikt voor mensen met astma
Astma

Supporting good causes

Wij zien de natuur als een integraal onderdeel van onze producten. Onze natuurlijke en biologische ingrediënten zijn de echte sterren als het gaat om het creëren van uitzonderlijke producten. We willen echter niet alleen van de natuur nemen, we willen er ook aan teruggeven. Er zit immers schoonheid in het teruggeven. De organisaties die wij onderschrijven hebben dezelfde hoge ambities als wij als het gaat om het beschermen van het milieu en het maken van een wereld als betere plek om te leven voor alle levende wezens.
One tree planted
Deze organisatie plant één boom om herbebossing over de hele wereld te ondersteunen.
OneTree
Ocean care- recycled plastic
Al onze flessen en tubes zijn gemaakt van gerecycled plastic.
FSC (forest steweardship council) Al onze kartonnen dozen bevorderen een verantwoord beheer van de bossen in de wereld.
OceanGrey

Onze behandelingen

Bekijk onze behandelingen

BeauLin Beauty biedt speciale zorg voor uw gezicht, voor een…

Lees meer

Voelt u stijf aan en wilt u graag weer losjes…

Lees meer

U gebruikt uw handen elke dag, daarom is het belangrijk…

Lees meer

U loopt elke dag op uw voeten en daarom is…

Lees meer

Door middel van harsen kunnen haren op veel plekken in…

Lees meer

BeauLin Beauty biedt ook behandelingen gericht op uw schoonheid.

Lees meer

​Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging…

Lees meer

De ultrasoon behandelmethodes zijn te integreren in diverse behandelingen.

Lees meer