Drink jij wel genoeg water?  Vaak is het antwoord… NEE
En dat is jammer, want ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en het is belangrijk om de vochtbalans op peil te houden door voldoende water te drinken.

Dit helpt onder andere bij:Afvallen! Je maag zit sneller vol en je hebt minder trek.
Concentreren. Je kunt je beter focussen na een glas water.
Sporten. Water voorkomt verzuring en je bent energieker.
Kramp. Bij te weinig water krijg je sneller kramp.
Beter functioneren van organen. Denk bijvoorbeeld aan de nieren die veel beter doorspoelen en ons lichaam beter schoon houden.
Ook voor de huid is water van onmisbaar belang. Denk daarbij aan het afvoeren van afvalstoffen. De functies van de huid verbeteren aanzienlijk. Hierdoor heb je minder snel last van puistjes en andere oneffenheden die de huid ontsieren. De huid gaat bij voldoende vocht in het lichaam ook meer stralen en wordt minder dof. Water helpt bovendien tegen hangende ogen na en avondje te weinig slaap. Vermoeidheid is één van de meest voorkomende symptomen van uitdroging.
Genoeg redenen om het glas nog eens extra te laten vollopen met dit heerlijke doorzichtige vocht wat bij ons zo makkelijk te verkrijgen is. Zorg dat je ongeveer 6 tot 8 glazen per dag drinkt. Je hoeft alleen maar de kraan open te draaien en het is ook nog eens spot goedkoop!!

Voor advies en uitleg sta ik altijd voor je klaar!
Linda