Intussen heb ik al veel mensen in de salon mogen behandelen. Zij komen om diverse redenen en voor verschillende behandelingen. In het algemeen wordt een goede “schoonmaakbeurt” heel erg op prijs gesteld. Naast een heerlijke ontspanning en verbetering van de huid, want dat hoort er ook bij! ​

Intussen heb ik al veel mensen in de salon mogen behandelen. Zij komen om diverse redenen en voor verschillende behandelingen. In het algemeen wordt een goede “schoonmaakbeurt” heel erg op prijs gesteld. Naast een heerlijke ontspanning en verbetering van de huid, want dat hoort er ook bij!

Steeds vaker komen klanten met diverse huidproblemen in de salon. Deze variëren van pukkeltjes tot droge, trekkerige en zelfs eczematische huid. De klant ervaart overgevoeligheid en beweert dat ze niets meer op de huid kan verdragen en zelfs allergisch is voor van alles en nog wat.

Uiteraard kunnen diverse behandelingen, afgestemd op het huidtype, een uitkomst bieden en de huid een flinke oppepper geven. Het effect van een behandeling is echter tijdelijk. Daarvoor is meer nodig…

Na grondig onderzoek onder mijn klanten is gebleken dat een goede dagelijkse reiniging de conditie van de huid aanzienlijk verbetert en de barrière van de huid veel sterker maakt. Dit is nodig omdat wij steeds meer bloot worden gesteld aan luchtverontreiniging en ventilatiesystemen in de omgeving waar wij ons begeven.Bijvoorbeeld op het werk.Bovendien is onze huid een uitscheidingsorgaan van afvalstoffen uit het lichaam.

Dit vuil moet eraf en een periode van consequent schoonmaken geeft al direct resultaat: Een gladdere, minder droge en soepele huid. Deze oogt daardoor meteen veel stralender.

Mooi bijkomend  effect van deze kleine moeite is het feit dat alle crèmes die je aanbrengt op een schone huid, een betere werking hebben en daardoor ook een beter resultaat geven. Bovendien houd je na een heerlijke behandeling het fijne gevoel van een gladde, schone huid veel langer vast….  Dubbele winst dus!!

Voor meer advies en uitleg, sta ik altijd voor je klaar,
Linda