Is het zinvol om thuis af en toe een masker of ampul te gebruiken en hoe kies je dan de juiste?

Na een behandeling bij de schoonheidsspecialiste voelt de huid echt anders en beter aan. De vele werkstoffen in deze behandelingen voeden de huid en geven een voldaan en rustig gevoel aan de huid. Door wat extra’s te geven, maak je echt het verschil. Maskers en ampullen bevatten meer werkstoffen dan crèmes en serums die je dagelijks gebruikt, waardoor de huid zichtbaar opknapt.

Het leuke is dat je zelf ook af en toe een extra boost aan je huid kunt geven. Daardoor blijft de conditie van je huid langer op peil. Er zijn verschillende soorten, waardoor je eindeloos kunt combineren en afwisselen. Afhankelijk van je huid, tijd en behoeftes, maak je een keuze.

Wil je niet te lang bezig zijn, dan kies je een ampul. Aanbrengen en inmasseren tot het flesje leeg is. Wel helemaal opmaken, want de concentraten in een ampul zijn niet lang houdbaar. Een ampul kan één keer per week of als kuur voor een bepaalde periode iedere dag.

Heb je wat meer tijd en wil je ook een langer ontspanningsmoment, dan is een masker een aanrader. De meeste maskers breng je iets dikker aan dan een crème en laat je 15 tot 20 minuten inwerken.  Daarna afspoelen met lauw water. Er zijn zelfs maskers, die bijna in zijn geheel intrekken en die kun je dan laten zitten zonder af te spoelen.

Maak het heerlijk relaxed door natte wattenschijfjes op de ogen te leggen en ga rustig liggen.

Laat je huid stralen en geniet……

Voor advies en uitleg sta ik altijd voor je klaar!
Linda